TATİL ÖNERİLERİ

Filed under , , , , , , , , , by elmacik guzeli on 21.3.10

0

Erken rezervasyonun ikinci dalgasının sürdüğü şu günlerde herşey dahil konseptine karar vermiş fakat hangi otele gideceğiniz konusunda kararsız kalmışsanız, iş veya tatil sebebiyle bulunmuş olduğum, beğendiğim ve rahatlıkla tavsiye edebileceğim dört otel ismini vermek istiyorum.

Bir numara tartışmasız Gloria Serenity. Ben gittiğimde otel yeni açılmıştı, hizmet zaman zaman yetersiz kalabiliyordu, fakat Gloria serisinin diğer otellerinden biliyorum ki normal zamanlarda çok iyidir hizmet anlayışı, burda da eksiklikler tamamlanmıştır diye düşünüyorum. Kalite, hijyen, mimari ve otel detayları gerçekten çok başarılı. Otel odaları çok büyük, renkler iç açıcı ve yatakları çok rahat. Açıldığından beri erken rezervasyon otelleri arasında görmeniz mümkün olmayan otel, kriz etkisini de hissetmiş olacak ki indirim fırsatlarıyla karşımızda.  gloria.com



İkinci sırada yine Belek'de bulunan Ela Quality. Her açıdan çok başarılı, çocuklar için düşünülmüş detaylar mükemmel. SPA'sını kesinlikle denemeli.


 tatil.com

Üçüncü sırada Kemer'de Rixos Sungate var. Otel çok büyük, yürüyerek dolaşmanız mümkün değil, aktiviteleri bulmakta zorlanabilirsiniz, fakat havuz başında yer bulmakta sıkıntı çekmeyeceksiniz. Çocuklu aileler için çok uygun bir otel, odalardaki çocuk yatağının bulunduğu kısım biraz ayrı kalıyor, iki taraf arasında kalın perde olduğu için klimadan koruma derdi olmuyor.


 

Ve son tavsiye edebileceğim, Voyage grubundan Sorgun'daki otelleri. Fiyatı diğer otellere göre daha uygun olmakla birlikte fiyat kalite orantısı çok iyi. Yeşillikler içindeki bungalow odaları otel odalarına tercih edilmeli bence. Restoranı çocuklu aileler ve sadece yetişkinler için olan iki kısma ayrılmış. Türk ailelerin sayısı daha bol olan bir otel.


 voyagehotel.com

Herşey dahil sistemde benim ne işim var diyorsanız, Kaş, Dalyan veya Datça'ya gidin bence. Kaş'da etrafta gezebileceğiniz birçok yer var, Dalyan'da İztuzu plajını mutlaka görmeli, Datça'da hava mükemmel, sürekli bir esinti var, sıcaktan bunalmanız mümkün değil, fakat güzel yemek yeme konusunda biraz zorlanabilirsiniz. 

Comments Posted (0)

Related Posts with Thumbnails