TATİLİMİZDEN BİR KAÇ KARE

Filed under , , , , , , by elmacik guzeli on 27.7.10

0

Bu yıl tatilimizi daha önce de bahsettiğim Gloria Serenity Oteli'nde yaptık. İş toplantısı için iki yıl önce kısa süreli bulunduğum bu oteli geçen hafta içinde daha yakından inceleme fırsatım oldu ve şimdiye kadar gittiğim en iyi otel olduğunu söyleyebilirim. En iyi dememin sebebi de kuşkusuz yönetimdeki ve dolayısıyla personeldeki müşteriyi memnun etme çabası olduğunu düşünüyorum. Odaların büyüklüğü, yemeklerin çeşitliliği ve lezzeti (baklava türü tatlıları bi harikaydı), otelin her tarafı yeşillik içinde olması, 1200 kişi konakladığı halde alan çok büyük olduğu için otel boşmuş gibi hissetmeniz ve klasik animasyonların yerine iki gece Anadolu Ateşi bir gece de Troya gösterisini izlemek memnuniyet katsayısında ciddi payı olan olgular. Türk olduğunuz için ayrıca el üstünde tutulmanız da ayrı güzellik..



24 saat oda servisi ve daha önce başka otelde görmediğim türden ürünlerle dolu minibar gibi hizmetlerden biz pek faydalanmadığımız için Absolut vodkalar Duru ve bebeklerine kaldı :)

Havuzdan çıkması için kullandığım ve işe yarayan tek silah dondurma..





Duru ve en yakın arkadaşı İrem bu hummalı çalışmadan birer madalya kazandılar, kumdan kale yarışmasına katılan herkese vermeleri çok da önemli değil :) 

Comments Posted (0)

Related Posts with Thumbnails