SARELLELİ TARÇINLI KEK

Filed under , , , by elmacik guzeli on 1.10.10

0


Malzemeler:

3 yumurta
175 gr oda sıcaklığında bekletilmiş tereyağ
175 gr toz şeker
200 gr un
1 paket kabartma tozu
2 tatlı kaşığı tarçın
4 çorba kaşığı süt
4 çorba kaşığı Sarelle (isterseniz miktarını arttırabilirsiniz)
1/2 su bardağı doğranmış fındık veya ceviz

Çikolata hariç tüm malzemeleri karıştırın ve yağladığınız kek kalıbınıza (küçük) hamurun 3/4'ünü dökün. Çikolatayı hamurun üstüne koyun ve kalan hamuru çikolatayı kapatacak şekilde üzerine dökün. Önceden ısıttığınız 160 dereceli fırında 45 dk kadar pişirin.

Comments Posted (0)

Related Posts with Thumbnails