ÇİKOLATA KASELERİ

Filed under , , , , by elmacik guzeli on 15.4.10

0


Küçük parçalara ayırdığınız çikolatayı buharda erimesini sağlayın. Silikon veya kağıt (2-3 adet birarada olsun, yoksa çok ince oluyor) muffin kalıplarına fırça ile çikolatadan sürün ve buzluğa donması için bırakın. Biraz katılaşınca bir kat çikolata daha sürün (çok ince kalırsa çikolata kırılabiliyor) ve tekrar buzluğa koyun. İçine koyacağınız malzemeyi hazırlayın (dondurma, meyve salatası, krema vs olabilir). Çikolata kaselerini kalıplardan dikkatlice, hızlı bir şekilde çıkartın (mümkünse dokunmadan), dilediğiniz malzemeyle doldurup servis yapın  

Comments Posted (0)

Related Posts with Thumbnails