PATATES CİPSLİ TAVUK ŞNİTZEL
Filed under Ana Yemekler , mutfaktayım , Patates Cipsli Tavuk Şnitzel , by elmacik guzeli on 13.12.10
0
Malzemeler:
1 adet tavuk göğüsü
1/2 su bardağı galeta unu
1 adet yumurta
1 su bardağı ince kırılmış patates cipsi
tuz
karabiber
Kızartmak için yağ
Tavuk etini ince ve istediğiniz büyüklükte parçalara bölün. Galeta ununu yayvan bir tabağa alıp tuz ve karabiberle karıştırın. Yumurtayı da ayrı bir tabağa alıp çırpın. Tavuk etlerini önce galeta ununa, ardından yumurtaya ve son olarak patates cipsine buladıktan sonra kızdırdığınız yağda iki tarafını da kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
Comments Posted (0)
Yorum Gönder